Сьогодні у Сєвєродонецьку збереться ПіСУАР-2. Замовник - відомий

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 27.11.2007 12:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4240

Сьогодні у Сєвєродонецьку збереться ПіСУАР-2, щоправда без такої помпезності, як у 2004 році. І значно раніше, ніж планувалося, не у січні, а до думських виборів У Росії.

Міський голова Сєверодонецька Володимир Грицишин не дозволив проведення З’їзду депутатів всіх рівнів в Льодовому палаці.

Про це повідомив голова громадської організації «Молода гвардія» Арсен Клінчаєв.

За словами Арсена Клінчаєва, коли приміщення Льодового палацу було готове для проведення з’їзду, мер міста особисто перешкоджав проведенню там Сєверодонецького з’їзду-2.

Проте, за словами голови «Молодої гвардії», незважаючи на це приміщення для проведення з’їзду було знайдено. Зараз там проводяться останні приготування.

Сьогодні в обід більш ніж 600 делегатів зі всієї країни зберуться в м. Сєверодонецьк на З’їзд депутатів всіх рівнів.

Раніше, деякі представники адміністрацій Півдня і Півночі ухвалили звернення із закликом провести в Сєверодонецьку З’їзд депутатів всіх рівнів

Звернення зібрати ПіСУАР-2 підписали: голова Луганської облради Валерій Голенко, депутат Верховної Ради Вадим Колесниченко, секретар Донецької міськради Микола Левченко, перший заступник голови Верховної Ради Криму Сергій Цеков, мер Симферополя Генадій Бабенко, мер Миколаева Володимир Чайка, голова Харківської облради Василь Салигін, голова Дніпропетровської облради Юрій Вилкул, голова Херсонської облради Володимир Демьохін, голова Полтавської облради Олександр Удовиченко.

Наразі відомо, що депутати, які зберуться у Сєвєродонецьку планують традиційне обсмоктування теми російської мови та деяких інших питань.

Напередодні СБУ офіційно попередило організаторів, що у разі повторення ситуації 2004 року, буде поновлено провадження у кримінальній справі про зазіхання на конституційний лад та територіальну цілісність України.

Партія Регіонів офіційно не підтримала зазначену ініціативу, проте, й не заперечила проти її проведення.

Від “Аратти”: здається ми маємо приклад із класичним явищем: вдруге історія повторюється у вигляді фарсу.

Та й зрозуміло, кому треба масовка із захисту прав “пригнічених соотєчєствєніков” - адже у Росії скоро вибори до парламенту, де балатується діючий Президент Путін. А ця тема - стандартний пропагандистський штам-страшилка кремлівського керівництва: мовляв “рука Вашингтону” в Україні всіляко утискує все російске.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.