Show must go on! На ПіСУАР-3 також є замовлення

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 27.11.2007 13:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4243

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко заявляє, що з’їзд депутатів рад усіх рівнів у Сєверодонецьку орієнтовно запланований на січень-лютий майбутнього року.

Про це він сказав в інтерв’ю журналістам.

«Орієнтовні терміни проведення з’їзду – січень-лютий майбутнього року», - сказав Колесніченко.

Він також повідомив, що на з’їзд планується запросити дипломатів, представників країн ЄС, депутатів Європарламенту. «У нас є ще одна мета – в березні до України приїжджає експертна комісія Ради Європи з питання виконання Україною Хартії регіональних мов. Так от, ми ще до приїзду цієї шанованої делегації маємо визначитися з позицією з цього питання і розмовляти з представниками РЄ не від імені Колесніченка, Петрова чи Сидорова, а від імені об’єднаних територіальних громад, які заявляють Європі про те, що в Україні умисно не просто знищуються, а викреслюються права російськомовного населення на свою мову», – сказав Колесніченко.

Він також сказав, що оргкомітет з’їзду з кожним днем зростає.

“Вчора мені прислали із Севастополя заяву на підтримку проведення з’їзду – там 120 чи 130 підписів. Такий самий рух і по всій Україні. Офіційно про входження в оргкомітет заявили кілька голів облрад. 7 грудня – в день місцевого самоврядування – ми плануємо провести прес-конференцію і пояснити цілі, терміни і завдання з’їзду. Розповімо про те, про що ми хочемо говорити”, – підсумував він.

Нагадаємо, голова громадської організації «Молода гвардія» Арсен Клінчаєв повідомив, що сьогодні в Сєверодонецьку на З’їзд депутатів усіх рівнів збереться більше ніж 600 делегатів зі всієї країни.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.