Рахункова палата скинула пропагандистську локшину від проФФесора щодо зарплат

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 28.11.2007 14:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4249

Реальне зростання номінальної середньої зарплати в січні-вересні поточного року склало 12,2% і виявилося найнижчим з 2001 року.

Про це повідомила в прес-служба Рахункової палати України з посиланням на результати аудиту виконання Держбюджету за дев’ять місяців 2007 року.

Номінально середньомісячна зарплата працівників за цей період зросла на 28,3% - до 1288 гривень.

Аудит Рахункової палати засвідчив, що, як і раніше, випереджаючого зростання темпів продуктивності праці порівняно з її оплатою не досягнуто. Зокрема, темп приросту продуктивності праці в промисловості зріс з 8,5% у січні-вересні минулого року до 15% за аналогічний період поточного року. Проте зростання заробітної плати працівників перевищило приріст продуктивності праці в 1,8 рази.

Нагадаємо, сьогодні Партія регіонів у своїй заяві назвала недостовірними результати дослідження міжнародної консалтингової компанії Mercer, згідно з якими Україна і Сербія в 2007 році продемонстрували найгірший розвиток рівня реальних зарплат у Європі.

Від “Аратти”: прес-служба ПР продовжує дивувати навколишній світ своєю некомпетентністю. Зокрема, заява, розповсюджена нині називається: “Партія регіонів рішуче спростовує неправдиве повідомлення „Української правди”. Хоча у самій заяві йдеться про повідомлення DW про висновки західних експертів щодо темпів зростання зарплатні українців. Виникає питання: а до чого тут УП, коли цю інформацію поширили практично всі видання, при чому із посиланням на DW, а не УП?

Ми також давали заначену інформацію, але із посиланням на "Кореспондент".

Проте, не тільки це дивне. Дивно, як можна так тупо брехати? Адже кожен громадянин України відчуває оте “зростання добробуту вже сьогодні” на власному сімейному бюджеті. Та й керівники уряду проФФесора вже неодноразово публічно визнавали, що із добробутом громадян вони явно прокололися. Що правда, винною у своїх гріхах вони вважають виключно Тимошенко. Але це - вже інша історія.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.