У НУ-НС непідписантів більше немає. Завтра буде утворено коаліцію?

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 28.11.2007 20:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4254

Угоду про створення демократичної коаліції підписали усі члени фракції НУ-НС, які раніше відмовлялися це робити. Тепер не існує жодних перешкод для утворення демократичної коаліції та формування уряду.

Як повідомив керівник Секретаріату Президента Віктор Балога, сьогодні Глава держави Віктор Ющенко зустрівся з народними депутатами-членами фракції «НУ-НС», які попередньо не погоджувалися підписувати коаліційну угоду з БЮТ, а саме – Віктором Тополовим, Ігорем Крілем, Миколою Оніщуком, Юрієм Єхануровим, Василем Петьовкою та Станіславом Довгим.

З Іваном Плющем Президент провів телефонну розмову.

Глава Секретаріату зазначив, що результатом цієї зустрічі стало підписання усіма вищезгаданими народними обранцями угоди про створення коаліції між «НУ-НС» та БЮТ.

Віктор Балога підкреслив, що Президент навів вичерпні аргументи та доклав усіх зусиль, щоб зняти ті принципові зауваження депутатів, які заважали їм підписати коаліційну угоду.

Глава Секретаріату зазначив: у Президента існує чітка упевненість, що відтепер не існує жодних перешкод на шляху створення демократичної коаліції та формування дієвого уряду.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.