На голову парламенту завтра висуватимуть Кириленка

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 28.11.2007 20:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4255

Фракція НУ-НС підтвердила своє попереднє рішення висунути на Голову парламенту лідера НУ В'ячеслава Кириленка.

“Сьогодні на засіданні партійної групи Народного Союзу “Наша Україна” у фракції “Наша Україна – Народна Самооборона” обговорювалося кілька питань. Перше – це положення про фракцію, що має бути прийняте на засіданні фракції. Друге - організаційні питання щодо завтрашнього пленарного засідання Верховної Ради”.

Про це в інтерв’ю журналістам повідомив народний депутат, фракція “Наша Україна – Народна Самооборона” Роман Зварич.

“Питанню коаліції демократичних сил ми не присвячували багато часу, оскільки однозначно усі присутні без винятку на цій нараді підтвердили свою відданість створенню Коаліції демократичних сил у Верховній Раді VI скликання – у складі фракції “Наша Україна – Народна Самооборона” та БЮТ”, - відзначив Зварич.

Щодо кандидатури на посаду спікера нового парламенту, він наголосив, що “фракція з цього приводу має свою позицію, від якої не має причин відходити. Зараз ведуться консультації, в тому числі з главою держави, з Почесним головою нашої партії. Це питання постане відповідно до порядку денного, визначеного регламентом на розгляд парламенту”.

“Кожен із народних депутатів має особисті бажання та погляди щодо визначення кандидатури на посаду спікера, але все ж таки є чітко визначена позиція нашої фракції, яка є загальновідомою, тому немає жодних підстав змінювати цю позицію”, - підкреслив Зварич.

Як повідомлялося раніше, фракція НУ-НС висунула на Голову парламенту єдину кандидатуру - В'ячселава Кириленка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.