Демкоаліція ще не приступала до формування уряду

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 29.11.2007 12:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4261

Демократична коаліція поки не розподіляла по персоналіях посади у міністерствах.

Про це в інтерв’ю журналістам повідомив член фракції "Наша Україна-Народна Самооборона" Юрій Луценко.

За його словами, поки що "Наша Україна-Народна Самооборона" і БЮТ розподілили лише сектори відповідальності тієї чи іншої політичної сили, але персонально ще не розподіляли посад.

На запитання, чи хоче він знову очолити Міністерство внутрішніх справ, Луценко відповів: «Я хочу, щоб МВС нарешті очолив новий міністр».

Двері демократичної коаліції для Блоку Литвина залишаються відкритими, сказав член фракції “Наша Україна – Народна Самооборона” Юрій Луценко.

Водночас він спростував інформацію про те, що окремі депутати від Блоку Литвина виявили бажання приєднатись до демократичної коаліції. Луценко нагадав, що саме індивідуальне членство у коаліції стало підставою для розпуску попереднього складу парламенту.

Член Блоку наголосив, якщо фракція Блоку Литвина зробить заяву про бажання стати членом коаліції, «ми з великим задоволенням розглянемо таку заяву». За його словами, одним із пунктів угоди передбачено входження або вихід фракцій із демократичної коаліції.

«Будь-яка фракція, що поділяє наші стратегічні підходи до розвитку України, може приєднатись до угоди. Позиція Блок Литвина у багатьох принципових речах співпадає з демократичним баченням розвитку України, і двері для нього були і є відкриті», - сказав Луценко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.