У ПР нова фішка. Вони пропонують усім надурити своїх виборців, прийнявши тільки їхню програму обтяжену спікером

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 29.11.2007 19:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4269

Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко вважає, що інтереси держави і суспільства потребують обрання на посаду Голови Верховної Ради України представника Партії регіонів.

К повідомляє прес-служба, він, зокрема, зазначив:

- Зі створенням коаліції не все так гладко, як про це говорять і переконують нас чільники помаранчевих політичних сил.

На сьогодні наша позиція залишається незмінною: ми переконані, що коаліція повинна бути створена на базі програми Партії регіонів. Ми переконані, що повинна існувати коаліція, яка включатиме понад 300 народних обранців. І ми переконані, що Головою Верховної Ради повинен стати політик, який відстоюватиме інтереси суспільства і держави, а не окремої політичної партії чи блоку. Політик, який користується авторитетом у суспільстві, здатен налагодити роботу Парламенту, який стане над політичними силами, політичними уподобаннями і коаліцією.

Принципова наша позиція полягає і в тому, що Верховну Раду має очолити представник Партії регіонів. Але називати її зараз передчасно. Це пов‘язано з тим, що завчасне оприлюднення нашої кандидатури призведе до того, що наші політичні опоненти почнуть зосереджувати свої зусилля не на парламентській роботі, а на дискредитації цієї людини.

Якщо ж виникне питання про підтримку на посаду Голови Верховної Ради представника не нашої політичної сили, то це буде результатом більш широкого компромісу, ніж простий розподіл «портфелів» у Верховній Раді.

В жодному разі Партія регіонів не буде підтримувати одіозних політиків, які уособлюють політичний курс, неприйнятний для нашої партії та наших виборців. Ми згодні підтримати людину, яка, на наш погляд здатна об‘єднати суспільство, вміє і готова знаходити компроміс, і чує не лише ту політичну силу, за квотою якої пройшла до Парламенту, але й політичних опонентів.

Замість післямови. Із слів нардепа Мирошниченка, можна зрозуміти, що регіонали розглядають кандидатуру непідписанта Плюща, як технічну, яка не набере достатньої кількості голосів.

І для них, виявляеться, принциповим, що майбутній об'єднатор і консолідатор суспільства повинен бути виключно із їхніх лав.

І тут звертаємо вашу увагу на фразу: “Принципова наша позиція полягає і в тому, що Верховну Раду має очолити представник Партії регіонів. Але називати її зараз передчасно”. Отже, судчи із усього - загадковий представник - жіночого роду.

Отже, можемо припустити, що це може бути Раїса Богатирьова. Бо ж не буде, насправді, Мирошниченко казати про Януковича чи Ахметова у жіночому роді. Тим більше, автоматично.

Проте, справа навіть не у персоналії. А у запропонованому принципі нью-ширки: усім партіям наплювати на власні програми і об'єднатися навколо святої ідеї ПР. А святіше за ідею великого дерибану, як показав досвід уряду Януковича, у них нічого немає.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.