Регіонал Сівкович підтвердив: бютівці розповіли правду про хабарі нардепам

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 1.12.2007 23:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4278

Вчора нардеп-регіонал Володимир Сівкович звернувся у ГПУ з завою про незаконне використання колегами із БЮТ спецтехніки. Тим самим, він підтвердив, що документи, оприлюднені БЮТ про підкуп нардепів - справжні.

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Сівкович звернувся до Генеральної прокуратури з проханням розібратися з "кримінальними іграми БЮТ".

"Сьогодні я направив звернення до Генпрокуратури з проханням перевірити законність використання спеціальних технічних засобів при здійсненні несанкціонованих записів громадян України", - цитує депутата його прес-служба.

Сівкович вважає, що "в БЮТ створено організовану злочинну групу, яка в провокаційних цілях та в інтересах БЮТ змушує народних депутатів України порушувати Конституцію та Закони України, веде несанкціоновані правоохоронними та судовими органами записи за допомогою спецтехніки".

"Сьогоднішня прес-конференція чітко показала, що буде робити блок Юлії Тимошенко, дорвавшись до влади: підслуховувати, втручатися в особисте життя, шантажувати і влаштовувати провокації", - впевнений він.

"Мені не треба, як БЮТ, чекати на свого прокурора, при будь-якому прокуророві я буду відстоювати свої права та гідність – бо проти мене порушили Закон і за участю багатьох людей спеціально організували проти мене провокацію з метою дискредитації парламентаризму", - заявив Сівкович.

Як повідомлялося, депутати БЮТ у п'ятницю продемонстрували журналістам 4 відеосюжети, зроблені членами БЮТ за допомогою мобільних телефонів під час зустрічей з відомими політиками, - зокрема, з Володимиром Сівковичем і Михайлом Бродським, а також помічниками Клюєва та Януковича - які пропонували їм гроші за непідписання коаліційних документів і неголосування за спікера і прем'єр-міністра від демкоаліції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.