Яценюк впевнений, що сьогодні Тимошенко не призначатимуть

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 6.12.2007 15:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4304

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк заявив, що сьогодні парламент не розглядатиме питання про призначення Юлії Тимошенко прем’єр-міністром України.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи буде сьогодні розглядатися питання щодо призначення Тимошенко прем’єр-міністром України, Яценюк сказав: «Заледве ВР буде розглядати це питання».

На запитання журналістів, чи розглядатиметься це питання завтра, він коротко відповів: «Побачите».

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 6 грудня, Президент України Віктор Ющенко вніс до Верховної Ради України VI скликання подання про призначення Тимошенко на посаду прем’єр-міністра. Подання внесено відповідно до пункту 9 частини першої статті 106, частини третьої статті 114 Конституції України за пропозицією коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді.

Сьогодні ж на прес-конференції Президент Ющенко сказав, що не має принципового значення чи спочатку призначать прем'єра, а потім приймуть пакет 12 законів, чи навпаки. На його думку, головне, щоб передвиборчі обіцянки було виконано.

Між тим, керівник Секретаріату Президента Балога сказав, що прийняття пакету законів до призначення прем'єра є принциповим.

Заступник Тимошенко Олександр Турчинов сказав сьогодні, що за п'ять днів, визначених для прийняття рішення по призначенню прем'єра, ухвалити пакет законів та здійснити призначення - нереально.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.