Президент Ющенко закликав нардепів до лояльності і взаємної поваги

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 10.12.2007 16:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4317

Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з Головою Верховної Ради VI скликання Арсенієм Яценюком та депутатами правлячої коаліції.

Головні теми розмови – представлення Президентом України у парламенті кандидатури на посаду Прем’єр-міністра, обговорення кандидатур на посаду міністра закордонних справ та міністра оборони, які вносяться Главою держави, в контексті завершення роботи над формуванням нового складу уряду, повідомляє прес-служба.

Говорячи про завтрашнє засідання ВР, Яценюк повідомив Президента, що відповідно до регламенту Верховної Ради на порядку денному повинно стояти як питання по кандидатурі Прем’єр-міністра та складу уряду, так і питання, що стосуються парламентських комітетів та керівних органів ВР.

«Ми готові до будь-якого варіанту послідовності розгляду питань, оскільки це все знаходиться в межах регламенту», – запевнив Президента Голова Верховної Ради.

Зі свого боку Глава держави наголосив: важливо, щоб завтрашнє засідання ВР пройшло в руслі конструктивної роботи коаліції та опозиції. Народні депутати мають продемонструвати лояльність та повагу до думки один одного і, безумовно, повагу до регламенту Верховної Ради, підкреслив Ющенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.