Нардепи, картки яких не спрацювали, вимагають розслідування

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 11.12.2007 17:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4323

Депутати демократичної коаліції, у яких не спрацювали картки під час голосування за кандидатуру на посаду прем’єр-міністра України, вимагатимуть порушення кримінальної справи по даному факту.

Про це повідомив народний депутат від БЮТ Андрій Кожем’якін.

„Наші 3 депутати, у яких не спрацювали картки, готують заяву про порушення кримінальної справи. В рамках цієї кримінальної справи буде проведена експертиза системи „Рада”, - сказав Кожем’якін.

Під час голосування не спрацювали картки депутатів від БЮТ Деньковича та Федорчука, а також депутата від НУ-НС Омельченка.

Як повідомлялося раніше, Голова ВР Арсеній Яценюк написав заяву у ГПУ щодо порушення кримінальної справи проти нардепа-регіонала Лук'янова, який поцупив його картку під час голосування за кандидатуру прем'єра Тимошенко.

Аналогічна заява була подана у СБУ, яке вде розпочало слідчі дії щодо експертої оцінки працездатності системи “Рада” та стороннього втручання у її роботу.

Відомо також, що нардепи-регіонали під час перерви розламали обладнання для управління системою “Рада” на місці спікера парламенту Яценюка.

Справка. Владислав Лук'янов молодий типу політик із оточення Януковича. Його батько працює довіреню особот Часовярського вогнеупорного комбінату, який належить сім'є Януковичів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.