На Юлію Тимошенко готується замах?(Доповнено)

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 12.12.2007 20:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4340

Сьогодні до кампанії Укртелеком невідомий заніс записку із попередженням про небезпеку життю лідера БЮТ Юлії Тимошенко. Це друге попередження за сьогоднішній день.

12 грудня 2007 року до приміщення «Телекомсервісу» ВАТ «Укртелеком» за адресою Київ, вул. Володимирська, 10 зайшов невідомий громадянин, який без коментарів передав оператору відділення записку з текстом повідомлення на сайт лідера Блоку Юлії Тимошенко: «Внимание! Юля!!! Снайпер следит тебя! четверг» після чого одразу залишив приміщення. До записки було прикладено банкноту номіналом 50 грн, говориться у офіційному повідомленні.

Про цей випадок компанія одразу повідомила правоохоронні органи України.

Компанія не дає жодних коментарів щодо цього інциденту.

Політичні еліти України обдумують замовне вбивство лідера БЮТ Юлії Тимошенко.

Таку заяву, як повідомляє "Новий Регіон" , сьогодні зробив член "Єдиної Росії", керівник Інституту політичних досліджень, член Громадської палати Росії Сергій Марков.

«Я упевнений, що деякі політики на Україні так бояться Юлію Тимошенко, що готові замовити її», – сказав Марков.

За його словами, криміналізація української політики настільки велика, що несподіванкою це не стане.

«Майже вся еліта України об'єдналася, щоб не допустити Юлію Тимошенко до влади, але в керівнику БЮТ стільки енергії, що у них поки нічого не виходить. Але вони розуміють, якщо Тимошенко отримає всю повноту влади і стане прем'єр-міністром, всіх своїх супротивників вона посадить у в'язницю. А її вороги – це практично все олігархи, окрім Ігоря Коломойського», – повідомив Марков, відзначивши, що для України її прем'єрствування буде важким випробуванням.

"Чи одержить Тимошенко пост прем'єр-міністра, сьогодні не знає ніхто. Але у разі її успіху, вона через коліно спробує переламати всю політичну еліту і встановити особисту владу. А буде вона українським Путіним, який зможе об'єднати країну і стабілізувати ситуацію на Україні, чи українським Саакашвілі, який тільки підсилить кризу, – невідомо", – відзначив політолог.

Разом з тим, Марков уточнив, що якщо лідер БЮТ очолить український уряд, Росії також буде непереливки.

«Зі вступом Тимошенко до посади прем'єр-міністра відчутно активізується конфліктний простір. І Росії ще раз доведеться розплачуватися за свою пасивну зовнішню політику. Тимошенко вже заявила, що переглядатиме ціни на газ для України, і вестиме розмову з Росією з позиції сили. За її спиною стоять США і Євросоюз, тому вона спокійно може йти на конфлікт», – підсумував Марков.

Замість післямови. Ми щиро сподіваємося, що українські правоохоронці із усією відповідальністю поставляться до цієї інформації.

Адже, політичні вбивства на замовлення - це повсякденна реальність, яку українцям приніс режим Кучми. Досі, попри формальні судові шоу, громадськість не знає хто і за що убив народного депутата Вадима Гетьмана.

Ми не знаємо, хто і навіщо труїв Президента Ющенка.

Ми не отримали відповіді хто і навіщо вбив журналіста Георгія Гонгадзе.

А тому, ми сподіваємося, що СБУ цього разу не дасть привода суспільству задавати аналогічні питання по Юлії Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.