Регіонали “отвєчают за базар” . Погодинно

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 12.12.2007 23:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4341

Народний депутат України, представник фракції Партії регіонів Ярослав Сухий заявляє, що у четвер роботу Верховної Ради України буде розблоковано лише після вибачень представників демократичної коаліції. За годину до того він казав протилежне.

Народний депутат України, представник фракції Партії регіонів Ярослав Сухий заявляє, що завтра роботу Верховної Ради України буде розблоковано лише після вибачень представників демократичної коаліції.

Про це йдеться в коментарі Сухого, переданому прес-службою Партії регіонів після дев’ятої години вечора.

Зокрема, Сухий наголошує: “Ми наполягаємо на вибаченні від представників коаліції за необґрунтовані обвинувачення. Сьогодні між членами нашої фракції відбувалися розмови про те, що, можливо, варто в черговий раз закрити очі на необґрунтовані образи і звинувачення з боку БЮТ. Однак вже одразу після того, як ми лише висловили подібне припущення, бютівці ще з більшою агресивністю продовжили безпідставні звинувачення, прямі і відверті образи на нашу адресу”.

Тому, говорить Сухий, “ми у нашому колективі прийняли остаточне рішення – без вибачень з боку коаліціянтів, без визнання з їхнього боку очевидного факту, який підтвердили Служба безпеки України і Генеральна прокуратура, про те, що в систему „Рада” не було жодного зовнішнього втручання, - без визнання цього факту і без вибачення перед нами ми не розблокуємо трибуну парламенту”.

Сьогодні ж, в прямому ефірі телеканалу "1+1" близько восьмої години вечора той самий нардеп Сухий на всю Україну заявляв, що у четвер, тобто завтра, роботу Верховної Ради України буде розблоковано без будь-яких умов. Для обрання заступників Голови паламенту та формування Комітетів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.