Show must go on! Регіоналам наплювати на виборців, їх цікавить тільки своє, шкурне

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 13.12.2007 10:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4342

Шоу “акція протесту” триває. Типу протестанти-регіонали та іхні політичні шістки вчергове змінили вимоги до коаліції.

До початку засідання Верховної Ради України представники фракції Партії регіонів заблокували трибуну парламенту та урядову ложу.

У акціїї беруть участь близько 20 народних депутатів. Деякі депутати зайняли місця у президії. Двері за президією закладені стільцями.

Народний депутат-регіоналка Раїса Богатирьова, в інтерв'ю журналістам, не виключила, що сьогодні після розгляду ряду питань Верховна Рада прийматиме рішення щодо призначення Юлії Тимошенко на посаду прем'єр-міністра України.

За її словами, о 10.00 розпочнеться засідання Погоджувальної ради лідерів фракцій парламенту, і після остаточного погодження керівниками всіх фракцій проекту постанови щодо розподілу комітетів ВР, це питання буде винесене на голосування у сесійну залу.

Також вона наголосила, що фракція Партії регіонів наполягає на необхідності заслуховування керівництва СБУ щодо результатів перевірки можливості втручання у роботу системи «Рада».

Вона підкреслила, що «ми хочемо запросити розробника системи». За її словами, це необхідно, оскільки будь-яке голосування, у тому числі щодо затвердження бюлетенів для прийняття рішення про обрання Арсенія Яценюка головою Верховної Ради України, можна поставити під сумнів.

На запитання журналістів, чи фракція Партії регіонів продовжує наполягати на вибаченні з боку коаліції, Богатирьова зазначила: «Ну, звичайно, вони ж незаконно нас образили, незаслужено».

Вона підкреслила, коли буде закінчено розгляд цих питань і прийнято рішення щодо розподілу комітетів, то тоді може буде розглянуто питання щодо призначення Тимошенко прем’єром.

Вона підкреслила, що «у нас немає ні бажання, ні необхідності перешкоджати обранню чи необранню прем'єр-міністра України».

Від “Аратти”: сольне шоу регіоналів триває, щоправда, воно чим далі - тим більше нагадує бузу блатоти на зоні. Тільки замість традиційних для зеків горілки і чаю, нардепи вимагають владних преференцій виключно для себе найдорожчих.

А привід для бузи - його можна знайти легко і швидко. У крайньому випадку, коли вже дійсно немає до чого пристебатися, напевно Раїса Васілівна скаже традиційне: ти кого на х... послав! Зрозуміло, від імені та за дорученням фракції.

І тоді усім, навіть найдемократичнішому гаранту стане зрозуміло, що потрібні інші методи впливу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.