Show must go on! Регіонали вимагають більше портфелів, іще і іще більше

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 13.12.2007 21:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4351

Партія регіонів навмисно затягує час для подовження повноважень уряду Януковича, висуваючи завідомо неприйнятні умови. Втім, у цій тактиці нічого нового немає. Таке вже було у минулому скликанні.

Про це заступник голови фракції БЮТ Олександр Турчинов заявив у четвер на брифінгу у Верховній Раді.

«Партія регіонів продовжує тягнути час. Фракція цієї партії жорстко стоїть за комітет із питань судочинства, причому не висуваючи ніяких аргументів», - сказав він.

Турчинов повідомив, що коаліція пропонувала фракціям меншості помінятися комітетами в пакеті «14 на 14».

«Але ця пропозиція також не пішла. Ми вважаємо, що йде процедура затягування часу, як це було два роки тому, коли вони намагалися таким же чином зруйнувати коаліцію демократичних сил», - пояснив він.

Заступник голови фракції БЮТ підкреслив, що коаліція наполягатиме на тому, щоб у першу чергу розглянути питання про призначення Юлії Тимошенко прем`єр-міністром України.

«Всі можливі компроміси й поступки, які можливі, ми вже зробили», - додав він.

«Я не бачу ніяких процесуальних, ніяких юридичних або фізичних застережень для того, щоб проголосувати по кандидатурі прем`єр-міністра й складі уряду. Я сподіваюся, що нашим опонентам вистачить сил не демонструвати свій страх перед Юлією Тимошенко, знову блокуючи Верховну Раду», - наголосив Турчинов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.