Путін погодився залишитися у владі. На прохання трудящих

Автор/джерело -  © РІА Новості



Дата публiкацiї - 17.12.2007 16:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4364

Президент Росії Путін погодився очолити уряд, якщо Президентом оберуть Мєдведєва.

З'їзд “Єдиної Росії” висунов Мєдведєва кандидатьм у Президенти Росії. Цю кадидатуру делегатам запропонував сам Путін.

"У руки такої людини не соромно і не страшно передати основні важелі управління країною, долю Росії. Пропоную з'їздові партії "Єдина Росія" висунути Дмитра Анатолійовича Медведєва кандидатом у президенти країни", - сказав Путін, виступаючи на з'їзді.

Путін заявив, що у випадку його призначення прем'єром після президентських виборів 2 березня 2008 року повноваження між президентом і главою уряду перерозподілятися не будуть.

Виступаючи в понеділок на з'їзді "Єдиної Росії", Путін погодився з висловленою раніше першим віце-прем'єром Дмитром Медведєвим пропозицією очолити уряд у випадку перемоги того на президентських виборах.

"Я згодний працювати на посаді прем'єр-міністра без зміни владних повноважень між Президентом і головою уряду", - сказав Президент РФ.

Лідер ЄР Борис Гризлов вже заявив, що фракція підтримає у Думі кандидатуру Путіна на посаду прем'єра РФ.

"У "Єдиної Росії" сформована конституційна більшість у Деждумі. Ми, безумовно, підтримаємо Вашу (Путіна) кандидатуру на посаду прем'єра", - сказав Гризлов, выступаючи на з'їзді партії.

Від “Аратти”: отже, як на нас, - залишилися суто формальні кроки у легалізації абсолютної влади Путіна. Ми не маємо жодних сунівів, що у РФ оберуть Президентом саме Мєдведєва, як і не маємо жодного сумніву, що при слабкому, суто номінальному Президенті, уся влада буде зосереджена у руках однієї особи - Путіна-прем'єра.

Таким чином, процес створення авторитарно-бюрократичної системи влади у Росії добігає кінця. По такі “хиби” людського суспільства, як демократія, росіянам можна забути.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.