Турчинов обіцяє урядовий екстрим. Почнуть із бюджету

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 18.12.2007 15:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4371

Один з лідерів БЮТ, кандидат на першого-віце-прем'єра Олександр Турчинов заявляє, що перше засідання уряду відбудеться вже завтра, в середу, якщо сьогодні буде проголосовано його склад. Почнуть із бюджету, якого ще немає у проекті.

"Ви знаєте, що засідання Кабінету міністрів відбувається по середах і якщо сьогодні буде проголосований уряд, завтра воно відбудеться", - сказав він журналістам.

За словами Турчинова, насамперед майбутній уряд зосередиться на стабілізації економічної ситуації в державі, зокрема, на прийнятті держбюджету на 2008 рік.

Депутат констатував, що бюджет, очевидно, прийматиметься "в екстремальних умовах".

При цьому Турчинов нагадав, що до Нового року залишилося два тижні, а бюджет ще навіть не внесено до Верховної Ради.

"Це нова ситуація для країни і для Верховної Ради. Тому я думаю, що бюджет буде робитися вдень і вночі найближчими днями", - заявив один з лідерів БЮТ.

Турчинов додав, що новий уряд не користуватиметься при розробці документу напрацюваннями своїх попередників, "оскільки вони заклали в нього брехливу базу, зокрема, щодо цін на енергоносії і показника інфляції".

Він висловив сподівання, що бюджет, запропонований новим урядом, підтримають не лише фракції, що входять до коаліції.

"Вони це зроблять, якщо хочуть бути чесними перед своїми виборцями, оскільки більшість з них декларували підтримку збільшення соціальних показників", - пояснив Турчинов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.