У очільника Харківського обкому ПР, і, за сумісництвом, облради почалася опозиційна істерика

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 19.12.2007 23:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4380

Начальник управління СБУ в Харківській області Андрій Мухатаєв прокоментував заяву голови Харківської облради, голови обласної організації Партії регіонів Василя Салигіна щодо можливості свого арешту.

«Якщо Василь Вікторович відчуває, що у нього є якісь гріхи, за які можна заарештувати... Мені про це невідомо. Але знаю одне: якщо вони будуть, то він такий же громадянин, і на нього розповсюджуються такі ж норми, як на іншого. У мене такої інформації немає, якщо у нього є, йому є про що турбуватися», - заявив він.

У свою чергу, сам Салигін стверджує, що СБУ оголосило йому блокаду.

Нагадаємо, голова Харківської обласної організації Партії регіонів Василь Салигін вважає цілком вірогідним свій арешт найближчим часом.

Головне управління з боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпецки України 27 листопада склало протокол про здійснення корупційного діяння відносно голови Харьківської областної ради Василя Салигіна.

Проте, головний регіонал не зміг сформулювати причину своїх підозр, точніше - їхній діапазон простягається від реабілітації єжертв політрепресій 80-х років, до будівництва славнозвісного метро, а точніше - кредитів на це будівництво.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.