Нардеп Кармазін вже розпланував, де треба міняти владу

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 20.12.2007 17:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4384

Заяви харківських регіоналів про переслідування їх з політичних мотивів не мають підгрунтя. Мова йде лише про результати їхньої діяльності та протиправня дії, спрямовані проти законних інтересів місцевих громад.

Про це заявив народний депутат фракції “Наша Україна – Народна Самооборона” Юрій Кармазін.

«Я переконаний, що за цими заявами – лише намагання упередити будь-які кроки нової влади по елементарному наведенню порядку, починаючи з інвентаризації рішень щодо виділень земельних ділянок та ін. Передумов для реального переслідування «регіоналів» за політичними мотивами просто не існує: Генеральну прокуратуру сьогодні контролюють самі ж «регіонали», вони ж формували суди, нарешті, можна сказати, що поки що МВС контролюють також саме вони», - наголосив народний депутат.

«Позиція Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» полягає в категоричному несприйнятті будь-яких розправ за політичними мотивами. На щастя, ніякої політизації при наведенні ладу у державі сьогодні немає. Сам Президент показав, що нікому не мститься – про це, зокрема, свідчать деякі призначення на губернаторські посади», - акцентував Кармазін.

На його думку, подання про перевибори міського голови Харкова Добкіна буде реалізоване тільки у разі, якщо при складанні цього документу буде жорстко дотримано всіх норм законодавства.

«Я переконаний, що аналогічні подання можуть бути по Одесі – дуже багато питань накопичилося до Одеської облради, по Києву й столичній міській раді та меру Черновецькому, багатьом іншим містам. Але кожного разу йдеться про тверезу оцінку справ, й будь-які розмови про «помсту» ні до чого», - зазначив Кармазін.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.