Черновецький перейшов до відверто бандитських методів

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 22.12.2007 21:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4391

Якщо раніше команда Черновецького дозволяла собі рейдерське захоплення комунальної власності і підприємств, то сьогодні вони незаконно посягнули на орган державної влади. Це – злочин.

Про це сказав депутат Київради від фракції «Наша Україна» Зорян Шкіряк.

Як відомо, вчора ввечері відбулася спроба захоплення Дніпровської РДА заступником мера Головачем у супроводі невідомих молодиків. Депутати Київради від фракції „Наша Україна” були присутні на місці подій.

"Ми вимагаємо негайного втручання в цю ситуацію відповідних правоохоронних структур та Генеральної прокуратури, - заявив Шкіряк, - Я дуже сподіваюся, що правопорушники на чолі з Головачем будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за спробу силового захвату органу державної влади. Такі дії Черновецького і команди не вписуються не тільки в рамки дотримання Закону, але й в рамки елементарних людських відносин. Це – акт вандалізму і бандитизму".

Зорян Шкіряк також додав, що особисто буде ініціювати негайну відставку заступника мера Головача.

„Міська влада дійшла до межі. Злочинні дії скоюються під керівництвом держслужбовця. Я, як представник міської громади, буду вимагати звільнення Головача із займаної посади. Події, що відбулися в Дніпровській РДА ще раз свідчать про термінову необхідність переобрання Київського міського голови”. - зазначив Шкіряк.

Як повідлмлялося раніше, 20 грудня, вночі групою невідомих на чолі із заступником столичного міського голови Головачем, було захоплено приміщення Дніпровської РДА столиці. При тому було побито колишнього голову райадміністрації Олександра Сотникова, який наразі знаходиться у лікарні у важкому стані.

Тільки втручання СБУ зупинила зухвалі дії злочинців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.