Сеанс нечуваної самокритики. Янукович визнав, що доклав руки до правової вакханалії

Автор/джерело -  © Корреспондент.net



Дата публiкацiї - 24.12.2007 13:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4397

Віктор Янукович публічно визнав, що брав активну участь у перевороті і погодився на це “тільки щоб зберегти громадянський мир”.

Про це він заявив на прес-конференції.

Екс-прем’єр Віктор Янукович також зробив заяву про те, що в Україні відбулося "інституційне закріплення результатів перевороту", не діють закони і Конституція.
"Можна констатувати, що в Україні завершилось інституційне закріплення результатів перевороту", - сказав лідер регіоналів.

"Ми розуміли суть того, що відбувається, і погодились на такий розвиток подій заради громадського миру. – додав він. – Весь цей час уряд робив усе можливе, щоб нейтралізувати негативний вплив на економіку країни під час нестабільної ситуації в країні".

Крім того екс-прем’єр поствив під сумнів виконання законів в Україні.

"Як можна заявляти, що хаосу в державі не буде, якщо не виконуються закони та Конституція? Вважаю, що ця ситуація буде достатньо довго, суспільство буде страждати від нестабільності в діях нової влади. Якщо влада працюватиме ефективно – ми будемо цьому сприяти, якщо ні – ми будемо діяти в режимі жорстокого протистояння", - наголосив лідер Партії регіонів.

Як повідомлялося раніше, 19 грудня лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що опозиція сформує тіньовий уряд, який контролюватиме новий Кабмін.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.