Уряд проФФесіоналів обрахував харків'ян на 100 млн. грн.

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 25.12.2007 12:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4407

Харківська область, стараннями уряду Януковича, позбавлена надії на комфортну теплу зиму у оселях громадян, а комунальне господарство - коштів на першочергові потреби.

“Станом на 20 грудня Харківська область не отримала від колишнього уряду Януковича 100 мільйонів гривень на впорядкування житлово-комунального господарства та соціально-економічного розвитку у регіоні”, - розповів голова Харківської обласної державної адміністрації Арсен Аваков.

Він зауважив, що “Харкову не було виділено необхідні 25 мільйонів гривень на будівництво метрополітену. В наслідок цього метробуд залишився без опалення, електроенергії і взагалі без роботи”.

“Ремонт ліфтів, установка лічильників, реконструкція п’ятиповерхових будинків, реконструкція та модернізація теплотрас і котелень – ці питання потребують нагального вирішення, але, в результаті невиділення коштів колишнім урядом, вони знаходяться у тому ж підвішеному стані”, - відзначив Аваков.

“Сьогодні таке ігнорування питань ЖКГ урядом Януковича має негативні наслідки для населення в першу чергу. Оскільки не була на належному рівні виконана робота з підготовки до зимового періоду, в термін до опалювального сезону. Ми почали його з тими самими проблемами, що й на початку цього року”, - підкреслив губернатор Харківщини.

Він наголосив на тому, що “сьогодні є неефективним проведення заходів щодо неплатників за житлово-комунальні послуги, тому в Харківській області проводяться лише загальні пропагандистські схеми”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.