Комуністи і литвиновці навряд чи приєднаються до тіньового уряду

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 25.12.2007 14:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4408

Вчора із вуст багатьох регіоналів, зокрема Чечетова, пролунали заяви про те, що дуже скоро вакантні посади у тіньовому уряді Януковича займуть комуністи та литвиновці. Проте, поки що черги перед “Зоряним”, де знаходиться тіньоурядова резиденція - не помічено.

«Жоден з прогнозів пана Чечетова допоки що не справдився» - прокоментував заяву Чечетова про можливість приєднання Блоку Литвина та Компартії до «опозиційного уряду» депутат фракції Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” Володимир Ар'єв.

«Кожна політична сила може поводитися таким чином, як сама вважає за потрібне. Але мені особисто здається, що у ПР та Блоку Литвина значно менш спільного, аніж у Блоку Литвина з коаліцією», - зазначив політик.

На думку Ар'єва, метою останньої заяви Чечетова стало створення медіа-приводу.

«У ПР є кілька штатних провокаторів, які роблять певні заяви, котрі не мають нічого спільного із дійсністю, проте повинні збурити певні хвилі в інформаційному просторі. Всі уже давно на це не реагують», - підкреслив він.

Про бажання, аби комуністи та литвиновці приєдналися до тіньоурядних регіоналів, вчора, у дипломатичній формі, заявив і лідер ПР Янукович.

Проте, лідер КПУ Симоненко вже заперечив можливість стратегічного об'єднання із ПР, яка є, на його думку, партією олігархів. Хоча лідер комуністів не заперечив можливих тактичних союзів комуністів і олігархів із конкретних питань, для захисту інтересів комуністичних виборців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.