Розмови регіоналів про бажання працювати - виявилися теревенями

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 25.12.2007 19:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4410

Спікер Верховної Ради Арсеній Яценюк оголосив про закриття вечірнього засідання Верховної ради, яке спромоглося лише до спостереження за прийняттям Присяги нардепівським поповненням. А за лаштунками - триває дерибан портфелів.

Зокрема Яценюк повідомив, що фракція партія Партії регіонів не узгодила питання щодо кількісного складу комітетів. „4 фракції подали проект постанови щодо кількісного складу комітетів. Залишилася Партія регіонів”, - сказав Яценюк.

Водночас він повідомив, що фракція Партії регіонів зобов’язалася подати проект постанови щодо кількісного складу комітетів до 10 години ранку завтрашнього дня.

Яценюк наголосив, якщо до 10 години ранку середи фракція Партії регіонів не подасть до Верховної Ради свої пропозиції по персональному складу комітетів, на розгляд парламенту буде винесено постанову за підписами решти чотирьох фракцій.

Як повідомлялося раніше, фракція ПР ніяк не може дійти згоди із іншими опозиційними фракціями щодо розподілу 14 Комітетів парламенту та посади першого віце-спікера.

Тепер, очевидно, самі регіонали ніяк не поділять портфелі, або просто роблять вигляд, бо не бажають працювати у парламенті.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.