Янукович змалював партактиву райдужні перспективи опозиції

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 26.12.2007 18:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4420

Віктор Янукович провів сьогодні зустріч з головами обласних осередків Партії регіонів.

"Стратегія і тактика партії на найближчу перспективу," – такою була тема розмови, повідомляє прес-служба.

Лідер чітко окреслив основні цілі партії – прихід до влади з метою реалізації Програми розвитку України, яку було розроблено групою фахівців найвищого світового рівня в період діяльності Уряду Януковича (2006-2007рр.).

Віктор Янукович також роз'яснив окремі напрями програми, зокрема, що стосується ідеї децентралізації влади. На запитання, чи не йдеться тут про перспективу федералізації України, Лідер Партії регіонів сказав: "Я назвав би цей процес регіоналізацією України. Це означає широкі права і можливості регіонів, їх значна самостійність і все менша залежність від київських криз," – підкреслив Янукович.

Зустріч тривала близько двох годин. І завершилася привітанням з наступаючими новорічними та різдвяними святами.

Замість післямови. У народі кажуть: за відсутності риби і рак - риба. Саме так можна назвати стару нову фішку регіоналів. Саме у 2004 році ідея регіоналізації(федералізації) була піднята на прапор у Сєвєродонецьку. Що, як відомо, закінчилося для її ініціаторів кримінальними справами. Але тоді - була зовсім інша ситуація: ПР ще не була по вуха у багні власної примітивної брехні та елементарного невігластва керівництва.

Як загальновідомо, нині ситуація координально змінилася. Чого варті гасла ПР - відчув кожен громадянин на власному гаманці. А відтак, розраховувати, що фішка із кримінальним присмаком дасть зростання ентузіазму партійних мас, означає повну втрату відчуття реальності.

Для українського політикуму це означає одне: закінчення останнього політичного проекту епохи Кучми.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.