Відлуння влади проФФесіоналів

Автор/джерело -  © Кореспондент.net, Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 29.12.2007 14:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4436

Для мешканців 36 багатоповерхівок міста Херсона Новий рік не принесе комфортного тепла. Їм доведеться обігрівати оселі хіба що агітками Януковича, зі звітами про епохальні досягнення.

Станом на кінець грудня у Херсоні без опалення залишається 36 багатоповерхових будинків у різних районах міста.

За інформацією місцевої влади, відсутність теплопостачання в цих будинках пов’язана з аваріями на тепломережах. Бригади аварійних служб міста відновлюють теплопостачання будинків, але через зношеність тепломереж і постійні аварії від початку опалювального сезону кількість будинків без опалення майже не змінилася.

Як повідомлялося раніше, голова Херсонської ОДА Борис Сіленков висловлював невдоволеність станом справ з опаленням в обласному центрі.

Він звернувся до обласної прокуратури з проханням дати правову оцінку діям посадових осіб Херсонського міськвиконкому щодо підготовки ЖКГ міста до початку опалювального сезону. Прокуратура ще вивчає ситуацію.

Нагадаємо, попри фанфарні звіти уряду Януковича про стовідсоткову готовність до зими, у листопаді в Херсоні залишилося без опалення близько 170 багатоквартирних будинків, три школи і один дитячий садок.

Від “Аратти”: такий невтішний результат владної діяльності залишив для херсонців антикризовий уряд проФФесіоналів.

У минулому році не тільки мешканці обласного центру, а й уся країна стали свідками фінансової війни між урядовцями та херсонським губернатором Силенковим: опальному губернаторові більшовицкі урядники просто обрізали фінансування і, навіть, спокушалися на ліміти газопостачання не тільки для міста, а й усієї області. Під приводом того, що, нібито, городяни не платять за комунальні послуги. Що, насправді, було звичайною брехнею.

І нині, життя наочно показало, що палкі промови із мітигових трибун "захисників народу" виявилися, насправді, дешевою демагогією політичних наперсточників, для яких влада - лише спосіб набити власні кишені..


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.