Біл Гейтс заявив про свою відставку. Він зосередиться на благодійності

Автор/джерело -  © Корреспондент.net



Дата публiкацiї - 8.01.2008 10:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4449

Президент корпорації “Майкрософт” оголосив, що в липні складе повноваження.

Голова корпорації Microsoft Біл Гейтс виступив на виставці високих технологій CES 2008, яка відкрилася сьогодні в Лас-Вегасі.

Наголосивши, що це його остання публічна доповідь, Гейтс заявив про те, що в липні має намір скласти частину повноважень керівника Microsoft і зайнятися своїм добродійним фондом.

Гейтс підкреслив, що день складання повноважень - це схоже на перший день, коли він став повноцінним співпрацівником Microsoft, тоді йому виповнилося сімнадцять: "Я поки не знаю, як проходитиме мій останній день як керівника. Це трохи дивно, ну ви знаєте. Що б ви робили у ваш останній день?".

Голова Microsoft у своїй промові повідомив, що людство успішно завершило "перше цифрове десятиріччя" і проголосив початок другого, зазначивши, що компанія Microsoft зосередиться на розробці кроссплатформенних рішень, поліпшенні призначених для користувача інтерфейсів систем і пристроїв, створенні нових мультимедійних сервісів.

Нагадаємо, Біл Гейтс нещодавно потрапив до списку відомих людей, яких поважають у всьому світі, за версією інформаційного агентства Reuters.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.