Комуністи вимагають введення політичної цензури

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 8.01.2008 16:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4454

Під прапором боротьби із неонацизмом, як це вже було у минулому столітті, комуністи, намагаються нацькувати державу на знищення їхніх політичних опонентів.

“Те, що з кінця минулого року в українському сегменті Інтернет з'явилася і активно функціонує мережа відверто нацистських інформаційних ресурсів, таких як, наприклад, портал українських націонал-соціалістів (nsportal.org.ua), сайт української націонал-трудової партії (untp.org.ua) і інших – це результат політики, що проводиться президентом Ющенком і його націоналістичним оточенням” - заявив лідер українських комуністів Петро Симоненко.

Про це повідомила прес-служба КПУ.

Петро Симоненко акцентував увагу на тій обставині, що вищеперелічені, а також інші українські нацистські інтернет-ресурси не могли б існувати в мережі без відповідного “добра” з боку президентської команди і керівництва СБУ.

“СБУ сьогодні, по суті, перетворилося на політичну поліцію президента Ющенка і виконує функції організаційно-ідеологічного центру по реабілітації військових злочинців з банд-формувань ОУН-УПА, присягавших на вірність Адольфу Гітлеру і що воювали проти власного народу в рядах эсэсівських батальйонів”, - сказав лідер КПУ.

Лідер комуністів також підкреслив, що практично всі нацистські ресурси в українському сегменті Інтернет почали свою діяльність одночасно і, без жодного сумніву, створені і модерируються з єдиного центру.

“Це ресурси-близнята, що з'явилися на світло для інформаційно-ідеологічного забезпечення стратегічного курсу Президента Ющенка на радикалізацію етнонаціоналізму і твердження в Україні націоналістичної диктатури фашистського типу”, - вважає Петро Симоненко.

Петро Симоненко підкреслив, що матеріали, що публікуються на вказаних Інтернет-ресурсах, суперечать Конституції і законам України, підпадають під дії статей Кримінального кодексу і загрожують національній безпеці нашої країни, загрожують життю простих людей, незгодних з людиноненависницькою нацистською ідеологією і її практичною реалізацією “померанчевими” націоналістами на території України.

“Компартія України вимагає від Генпрокуратури негайного порушення кримінальної справи за фактом створення і функціонування нацистських Інтернет-ресурсів, всебічного і контрольованого громадськістю його розслідування і притягнення до відповідальності винних, в першу чергу, замовників і організаторів, не дивлячись на чини і посади. Ми також наполягаємо на створенні спеціальної слідчої комісії Верховної Ради і проведення спеціальних парламентських слухань за фактом злочинної діяльності неонацистських організацій в Україні і злочинній бездіяльності спецслужб на чолі з Верховним головнокомандуючим, Президентом України Віктором Ющенком”, - заявив лідер комуністів Петро Симоненко.

Змість післямови. Ще зовсім нещодавно ми чули із вуст більшовицького лідера зовсім інші промови. Про демократичні цінності, про свободу слова.

Проте, враховуючи численні приклади із історії компартії - можемо стверджувати: демократія і комуністична ідеологія - несумісні.

Нагадаємо, що одразу ж після жовтневого заколоту, ідейні отці Петра Симоненка розгорнули кампанію по фізичному винищенню не тільки їхніх політичних опонентів, а й союзників. Зокрема, лівих есерів, проти яких більшовицькі чекісти влаштовували найбрудніші провокації, фальсифікувавши навіть кримінальну справу про замах на їхнього вождя Леніна.

Список безневинних жертв більшовизму тільки в Україні вимірюється десятками мільйонів життів цивільного населення. В історії людства не було більш кривавого режиму, ніж комуністично-більшовицький.

І нам, як сотням тисяч українських виборців, не зрозуміла і непрйнятна позиція українського державного керівництва та правоохоронних органів. Замість порушення кримінальної справи за численними фактами масових убивств цивільного населення України та суду над більшовицькми катами та їхньою ідеологією, КПУ досі залишається владною партією. Правонастпники кривавих катів народу і колишні комуністи - сьогодні керують правоохоронними органами, пишуть закони в демократичній Україні! Це - феномен світового маштабу. Це - рівнозначно тому, аби нацисти-гестапівці очолювали б поліцію та спецслужби Німеччини, а фракція Націонал-Соціалістичної Робітничої партії Німеччини засідала у Бундестазі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.