Партія Регіонів репетує про провокацію. Провокатори закликають регіоналів визначитися

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 9.01.2008 18:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4463

В Інтернет-просторі з'явився загадковий ресурс. Він викликав бурхливу реакцію регіоналів. Але інтрига триває, оскільки сайт не визначив своє походження.

Прес-служба Партії регіонів вважає за необхідне поінформувати представників ЗМІ та інших зацікавлених осіб: сайт з адресою www.kabmin.net.ua і назвою „Официальный сайт теневого правительства”, який днями з’явився в Інтернет-просторі, не має жодного відношення ані до опозиційного уряду, очолюваного Віктором Януковичем, ані до Партії регіонів у цілому, і, відповідно, до її Інтернет-ресурсів теж.

Ми також повідомляємо, що на даний час триває активна робота зі створення інформаційного сайту опозиційного уряду. Про її завершення ми повідомимо окремо.

У відповідь редакція ресурсу заявила: «КАБМІН» змушений звернути увагу Партії регіонів на те, про що вони кажуть, не подумавши про суть своїх слів. Як можна побачити із прес-релізу, ПР каже про «Офіційний сайт ТІНЬОВОГО УРЯДУ», наголошуючи, що він не має жодного відношення до «ОПОЗИЦІЙНОГО УРЯДУ». Панам «регіоналам» спочатку варто б було визначитися, насаперед, де вони знаходяться - у тіні, чи у опозиції, а вже потім повідомляти про провокації.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.