Прем'єр Тимошенко дала прочухана керівництву Ощадбанку

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 11.01.2008 15:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4473

Відбулася розмова Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко з Головою правління ВАТ “Державний ощадний банк України” Анатолієм Гулеєм з приводу ситуації з реєстрацією вкладників Ощадбанку колишнього СРСР.

Глава Уряду висловила занепокоєння численними скаргами, які надходять з регіонів країни щодо черг у місцевих філіях Ощадбанку та незадовільної роботи “гарячих телефонних ліній”, які були відкриті установами Ощадбанку на місцях.

Також, за інформацію Прем’єр-міністра, люди скаржаться на відсутність достатньої інформації у консультантів регіональних філій Ощадбанку щодо порядку реєстрації вкладників та механізмів повернення заощаджень.

Глава Уряду доручила Анатолію Гулею вжити додаткових організаційних заходів з метою нормалізації ситуації у місцевих філіях ВАТ “Державний ощадний банк України”.

Юлія Тимошенко наполягає на тому, що керівництво Ощадбанку повинно побудувати роботу з виплат компенсацій таким чином, аби вона не викликала нарікань з боку громадян. Крім того, Глава Уряду ще раз попросила довести до відома всіх вкладників інформацію про те, що перереєстрація не обмежена в часі, що зареєструватися і отримати першу тисячу гривень на одну особу можна буде у будь-який час протягом року, не створюючи ажіотажу та черг у відділеннях Ощадбанку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.