Президент Ющенко ввів ще одну традицію - зустрічатися із нардепами і міністрами НУНС

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 15.01.2008 20:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4489

Сьогодні Президент Ющенко започаткував щотижневі зустрічі із фракцією НУ-НС та міністрами від блоку окремо від решти нардепів. Сьогодні йшлося про координацію дій.

Глава держави вимагає від урядовців – представників блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» узгодженої роботи із Секретаріатом Президента.

Про це Віктор Ющенко заявив під час зустрічі з Блоком «НУ–НС» та членами Кабінету Міністрів України і першими заступниками, які призначені за пропозицією Блоку. У зустрічі також взяли участь Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк та Глава Секретаріату Президента Віктор Балога.

Глава держави запропонував детальний механізм координації роботи Секретаріату та представників «НУ–НС» у виконавчій владі.

«У мене є пропозиція, щоб такі зустрічі, як сьогодні, стали для нас традицією і проходили щотижня», – сказав Президент.

За пропозицією Ющенка, місцем для проведення таких зустрічей стане Секретаріат Президента України. Відповідати за координацію таких зустрічей буде міністр оборони Юрій Єхануров.

Віктор Ющенко також закликав фракцію демонструвати консолідовану позицію з усіх питань.

«Нуль ціна буде фракції, якщо вона не буде монолітна», – заявив Президент. Він поставив вимогу виробити механізм прийняття узгоджених рішень всередині фракції та забезпечення їхнього втілення в урядових структурах.

Глава держави поставив перед фракцією та її представниками в уряді низку першочергових завдань, які мають стати пріоритетами у їхній роботі. Першим серед таких завдань, - є доопрацювання бюджету на поточний рік, а також підтримання здорового макроекономічного клімату, що має, серед іншого, закладати зростання валового внутрішнього продукту до 7-8% за підсумками року.

Президент також вказав на відповідальність міністрів від «НУ–НС» за своєчасне проведення підготовчих заходів до Євро-2012.

«На нас, по суті, пряма відповідальність – бути цьому проекту чи не бути», – попередив Президент.

Він також поставив перед фракцією та урядовцями низку пріоритетів у соціальній, культурній та інформаційній політиці.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.