Добкін має відповідати за витівки Гепи

Автор/джерело -  © proUA /



Дата публiкацiї - 16.01.2008 16:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4493

Експерти Агентства моделювання ситуацій (АМС) вважають, що за всі фінансові, управлінські і політичні афери секретаря харківської міськради Геннадія Кернеса відповідатиме особисто Михайло Добкін.

Про це заявив заступник директора АМС Олексій Голобуцький.

«Ні для кого не є секретом, що зараз Харковом реально керує секретар міськради Геннадій Кернес, а мер Михайло Добкін є лише його публічним прикриттям, - сказав він. - В той же час Добкін повинен розуміти, що за всі сумнівні афери Кернеса відповідатиме публічний політик - міський голова Харкова. Також варто розуміти, що Добкін є особою всенародно обраною, тоді як повноваження секретаря міськради були видані Кернесу обмеженою кількістю депутатів міськради».

На думку експерта, саме Кернес є найбільш небезпечним опонентом для Добкіна: «Секретар міської ради є найзавзятішим нинішнім ворогом міського голови - ні Салигін, що претендує на роль кандидата від Партії регіонів, ні Фельдман, що є найвірогіднішим кандидатом від опозиції не наносять Добкіну таких електоральних утрат, як деструктивна діяльність Кернеса».

Як повідомлялося раніше, у парламетні незабаром буже розглянуто подання глави ОДА Харківської бласті Авакова про дострокові вибори міського голови м. Харкова та місцевої ради.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.