Дитинча народного обранця “поставило на вуха” Одесу. Правоохоронці - на службі мафії

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 17.01.2008 13:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4495

Вісімнадцятирічний син заступника голови Одеської облради, у нетверезому стані, убив людину та поневічив 11 автівок. Депутат-батько не тільки не вибачився перед вибоцями, а погрожує журналістам за те, що вони насмілилися розказати правду. Яка влада в Україні?

Винуватцем великого ДТП в Одесі, у результаті якого загинула людина і були розбиті більш як 10 автомобілів, виявився син заступника голови Одеської облради Фелікса Петросяна 18-річний Фелікс Петросян.

За інформацією сектора зв'язків із громадськістю обласного ДАІ, у суботу 12 січня о 3 години ночі по вулиці Вільямса рухався автомобіль "Тойота Прадо", водій якого знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

Не вибравши безпечну швидкість руху і дистанцію(по народному кажучи, влаштувавши гонки), водій вчинив зіткнення з автомобілем "Деу Ланос", що рухався попереду у тому ж напрямку.

Після зіткнення "Деу Ланос" зробив наїзд на автомобіль, що стояв праворуч по ходу руху, "Міцубіші Ланцер", після чого той зробив наїзд на припарковану праворуч від нього "Тойоту Корону", що після цього зробила наїзд на "Тойоту Камрі", що також стояла на парковці.

У свою чергу "Тойота Прадо" після зіткнення з "Ланос" зробив наїзд на автомобіль "Міцубіші Галант", що стояв ліворуч, що після цього протаранив "ВАЗ 2101", після чого той зробив наїзд на "Деу Сенс", що стояв попереду.

Після наїзду автомобілем "Прадо" на "Міцубіші Галант", продовжуючи рух по зустрічній смузі, зробив наїзд на припаркований ліворуч "БМВ 525", після цього "Прадо" наїхав на припаркований позаду "БМВ" автомобіль "Джак", внаслідок цього вантажівка протаранила припаркований позаду "Ауді А3".

Водій "Деу Ланос", якому не виповнилося й 30 років, батько маленької дитини, помер на місці події, одержали тілесні ушкодження пасажирка цього авто і водій "Міцубіші Галант". Загиблому водієві, Володимиру Рошку, було 28 років, він взяв свою автівку в кредит і сім'я, що втратила годувальника має тепер ще й боргові зобов'яння за розбту машину.

"Газєта по-одесскі" встановила, що водієм "Тойота Прадо" виявився син заступника голови Одеської облради, голови Партії пенсіонерів України 18-річний Фелікс Петросян, студент Юридичної академії.

Батько винуватця ДТП Фелікс Едуардович Петросян у коментарі заявив: "У нашій родині велике горе. Я вважаю, що газети зараз "розживаються" за рахунок цієї трагедії".

За його словами, він переживає, як залагодити справи з потерпілими: "Мій син теж сильно постраждав, але про це усі мовчать. Він спочатку не помітив, але через 2 дні в нього почалися приступи блювоти, тремтять руки, сильно забите коліно, і взагалі дуже великі проблеми з головою!".

"Я зараз влаштовую його в обласну лікарню в неврологічне відділення. Дружина теж ледь не злягла. І взагалі, я не вважаю, що це привід для такої публікації. Скільки аварій щодня, і з трупами теж, чому про це не пишуть?", - запитав депутат.

"Звідки взагалі інформація, що постраждали 11 машин? Ви бачили, як вони постраждали? Там бампер зачеплений, там ще якийсь дріб'язок. Зараз йде слідство, і до його закінчення я не буду давати коментарі. Я буду подавати позови проти всіх ЗМІ", - додав він.

Згідно ККУ, за порушення правил, що стали причиною смерті або важких тілесних ушкоджень, передбачається позбавлення волі терміном від 3 до 8 років з позбавленням права керування терміном від 3 років або без такого.

Від “Аратти”: ми уважно слідкували і слідкуємо за перебігом подій навколо цього зухвалого ДТП, із самого початку. Тому, наразі можемо стверджувати: одеські правоохоронці явно не на боці Закону, а тим більше, вони наплювати хотіли не тільки на Присягу, а на співгромадян. Бо відчайдушно намагаються втіхаря зам'яти справу, на догоду корумпованому номенклатурнику.

На жаль, це - непоодинокий випадок. Нещодавно у столиці, фірташовський пасинок, Калиновський, теж, розважаючить на дорогій автівці, убив двох людей. А доблесні правоохоронці зробили усе, щоб вбивця уникнув відповідальності. Тобто, фактично сприяли його втечі за кондон. На "землю обєтованую". І справа потрапила у безнадійні “глухарі”, бо абсолютно не чутно, щоб ГПУ та МВС вживали хоч якісь зусилля, щоб за допомогою правоохоронців держави Ізраїль, віддати убивцю в руки правосуддя.

Зрозуміло, Петросян не Фірташ, проте, як бачимо - й ця козирна сімейка олігархів хуторянського значення й не думає про каяття. Бо, мабуть знає, що закон для них не писаний.

Принагідно, ми як виборці, публіно звертаємося до Президента Ющенка, прем'єра Тимошенко, Міністра Луценка та Генпрокурора Медведька із настирливим проханням прокоментувати роль української центральної влади у зазначених кримінальних справах, у контекті “відповідальної влади”, тобто відповідальності державних посадових осіб, які прямо сприяють беззаконню в державі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.