Янукович не вірить у випадковість загибелі Кушнарьова

Автор/джерело -  © Корреспондент.net



Дата публiкацiї - 17.01.2008 15:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4499

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович не вірить у те, що смерть народного депутата України Євгена Кушнарьова, який рік тому помер від поранення на браконьєрському полюванні, була випадковістю.

Про це він сказав у Харкові, відповідаючи на запитання про те, чи не має він особливої точки зору і додаткової інформації стосовно загибелі Кушнарьова.

“Я не слідчий і не прокурор. Мені важко зараз про це сказати, але як людині мені не віриться і сьогодні, що це була випадковість. Не хочу я вірити в те, що Кушнарьов випадково загинув. Ми сьогодні будемо запрошувати експертів, і на цьому останньому вже шляху знайомства з цією справою – от ми радилися сьогодні із сім’єю, і ми знаємо також їхню точку зору – ми будемо дуже принципово підходити до матеріалів слідства. Це наша позиція”.

Як повідомлялося раніше, 16 січня 2007 року Євгена Кушнарьова було смертельно поранено на браконьєрському полюванні. Наступного дня, 17 січня 2007 року, він помер в Ізюмській лікарні від отриманого поранення.

Слідство у справі про вбивство екс-губернатора Харківщини Євгена Кушнарьова тривало майже рік.

Прокуратура порушила кримінальну справу за фактом поранення, яке спричинило смерть нардепа. Згодом у вбивстві із необережності звинуватили учасника полювання Дмитра Завального, який визнав свою провину.

У червні 2007 року адвокат, який представляє інтереси потерпілої сторони (сім'ї Кушнарьова) В’ячеслав Стовба заявляв, що сумнівається в наданих суду обставинах смерті народного депутата.

Кримінальна справа за статтею про вбивство з необережності розслідується прокуратурою Харківської області. На сьогодні вона ще не передана до суду.

Нагадаємо, Євгену Кушнарьову посмертно присвоєно звання Почесного громадянина міста Харків.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.