Кримський ватажок комуністів придумав для своїх колег-банкрутів фішку

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 18.01.2008 17:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4503

Кримські комуністи не пустять Прем’єр-міністра Юлію Тимошенко в Крим, якщо не будуть вжиті заходи для скасування в школах автономії тестування українською мовою.

Про це сьогодні у Сімферополі заявив журналістам лідер кримських комуністів Леонід Грач.

«Якщо Тимошенко не зніме проблему тестування українською мовою в Криму, нехай вона не збирається в Крим, ми її просто не пустимо. Ми вже маємо досвід, показали, як Катерина Чумаченко може виїжджати з «Артека» околицями, і для неї швидко асфальтують шматочок доріжки. Так буде і з Тимошенко, буде нога горіти», - заявив Грак.

Від “Аратти”: нервозність місцевого ватажка комуністів цілком зрозуміла - після зняття проблеми із поверненням громадянам збережень в Ощадбанку, простір для риторики псевдозахисників народу суттєво звузився. Навіть у Криму тепер авангард більшовиків, у вигляді пенсіонерів-чекістів та політруків, навряд чи не буде сприймати главу українського уряду.

Отже, традиційний набір антиукраїнських гасел тепер обмежуватиметься мовою і антинатой. Проте, чи додасть це авторитету товаріщу Грачу і його активу - не відомо. Особливо на тлі земельних скандалів. І ми чомусь навіть і не маємо сунівів, що “вождь пролетаріїв усіх стран” регіонального пошибу теж засвітиться у числі новоявлених "поміщиків". Про що у Криму не знає хіба що заїжджий гастролер.

Проте, ми б радили пану Грачу бути скромнішим, адже, за даними численних соціологічних досліджень, питання мови, за актуальністю для українців, посідає місце аж у кінці третього десятку. А от грошики, поцуплені у Сбербанку - були у першій п'ятірці.

На жаль, гумана українська влада чомусь не розповідає ошуканим громадянам, що півтора десятки років тому, кишені майже кожного громадянина обчистили саме колеги пана Грача - компартійні функціонери. Українські і московські.

А шкода. Народ має право знати своїх “героїв”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.