Луценко нам'яв боки Черновецькому. Лікарі шукають в нього струс мозку

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 18.01.2008 22:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4507

Сьогодні в будинку Секретаріату Президента сталася бійка між міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком і мером Києва Леонідом Черновецьким.

Про це повідомляють інформовані джерела "Української правди".

За їх словами, під час засідання Ради нацбезпеки, присвяченому земельним питанням, Черновецький звинуватив Луценка, що той погрожував посадити сина мера Києва в тюрму і в обмін вимагав землю в столиці.

Пристрасті на якийсь час вдалося вгамувати.

Уже коли Ющенко і Балога залишили залу засідань, за свідченнями очевидців, Луценко вдарив Черновецького.

За однією версією, Луценко наніс Черновецькому один удар у обличчя, за іншою – вдарив його двічі, в тому числі нижче поясу.

В свою чергу, Леонід Черновецький заявляє, що після нападу з боку Юрія Луценка буде домагатися порушення кримінальної справи проти міністра внутрішніх справ.

Про це говориться в заяві Черновецького, поширеній ввечері.

"Сьогодні на засіданні РНБОУ, у присутності губернаторів та інших високопосадових осіб, міністр внутрішніх справ Луценко, не маючи аргументів у дискусії і втративши контроль над собою, по-варварськи накинувся на мера Києва Леоніда Черновецького", - сказано в заяві.

"Здоров'ю київського міського голови нанесено шкоду, в даний момент йому надана перша медична допомога і він перебуває під наглядом лікаря", - також говориться в документі.

"За фактом безпрецедентного для чиновника такого рангу кримінального злочину буде негайно порушена кримінальна справа", - сказано в повідомленні.

"Така дикунська поведінка – ганьба для всієї України. Я не дозволю дикунам влаштовувати в столиці та в країні такий "беспредел" і обов'язково доведу кримінальну справу до кінця. Цього пана (Луценка) чекає або психлікарня, або в'язниця", - заявив Черновецький.

Черновецький вже не вперше є учасником політичних рукопашних боїв. У зала засідань парламенту четвертого скликання за його участі відбулася бійка з Григорієм Суркісом.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.