Росія хоче зіпсувати відносини України з Європою?

Автор/джерело -  © «Українська правда»



Дата публiкацiї - 6.07.2006 15:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=451

В.о секретаря Ради нацбезпеки й оборони Володимир Горбулін вважає обвинувачення України Росією в постачанні ракет Х-55 в Іран і Китай спробою підірвати довіру до України.

Володимир Горбулін

Про це він повідомив журналістам, передає Обком з посиланням на Українські новини.

На думку Горбуліна, заява міністра оборони Росії Сергія Іванова є некоректною, і йому варто було б подумати над своїми словами.

Він вважає, що Іванов невипадково вибрав час, щоб нагадати про цю справу.

"Я не думаю, що шановний мною міністр оборони і віце-прем'єр російського уряду випадково обрав момент, щоб нагадати про ситуацію, що була кілька років тому", - підкреслив Горбулін.

Він нагадав, що заява була зроблена за кілька днів до самміту Великої Вісімки в Санкт-Петербурзі (Росія). "Тому чому б не показати, який Україна ненадійний партнер?", - відзначив в.о. секретаря РНБО.

Він також наголосив, що підтримує створення в Україні оперативно-тактичного ракетного комплексу.

Він зазначив, що є відповідне рішення РНБО, яке передбачає роботу над цим проектом. "Я буду сприяти реалізації цього проекту всіма правдами і неправдами", - сказав в.о. секретаря РНБО.

Горбулін також зазначив, що на посаді секретаря РНБО може працювати тільки як виконуючий обов'язки, і його цей факт "зовсім не хвилює".

За його словами, у зв'язку з віком і з огляду на норму Закону про державну службу, він не може займати цю посаду просто як секретар.

"Тому я навіть не можу бути ні в якій іншій іпостасі, тому що за віком я не можу бути вже державним посадовцем", - сказав Горбулін.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.