Замовлення треба виконувати. Сєвєродонецьк-2 відбудеться хоч на вулиці

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 21.01.2008 13:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4512

Нардеп-регіонал Колєсніков запевняє, що Сєвєродонецьк-2 відбудеться 23 лютого за будь-яких обставин.

Про це він заявив на прес-конференції у Севастополі.

За його словами, сьогодні «здійснюється колосальний опір з боку влади. Місцеві власті всіляко третирують для того, щоб вони не допустили виділення зали для проведення з'їзду». За словами регіонала, «влада діє усілякими методами, щоб з'їзд не відбувся».

«Це говорить про те, що влада розуміє значущість і силу цього з'їзду, який буде проведений. Влада боїться цього з'їзду», - вважає нардеп Вадим Колесніченко.

За словами депутата, для нього є принциповим зібратися у Сєвєродонецьку. «Ми там проведемо з`їзд навіть на вулиці, якщо нам не дадуть можливості орендувати зал», – сказав він.

За інформацією депутата, на порядок денний буде винесено питання про імплементацію Європейської хартії про місцеве самоврядування, «яка протягом 10 років у нас не імплементована, хоч і ратифікована».

Друге питання, сказав він, буде про захист прав російськомовного населення в Україні і про організацію цього захисту.

Третє питання – про Європейську хартію регіональних мов.

Замість післямови: не може не кинутися в очі дивне співпадіння: виборів Президента РФ та зібрання галасливих “захисників російської мови” в Україні.

Є й друге “випадкове” співпадіння: мовна риторика, штучне роздмухування істерій щодо статусу російської мови - особливо загострюється кремлівськими керманичами саме у час виборів в самій РФ.

При чому, характерною особливістю цих, так званих кампаній “із захисту прав соотєчєствєніков” є абсолютне великодержавне хамство та неповага до інших суб'єктів міжнародного права - незалежних держав. Не кажучи про те, що й аргуметація, - як правило, спирається не на факти, а на фантазії кремлівських політиканів та їхніх маріонеток всередині інших держав.

Проте, насправді, як показує життя, мовне питання - це лише привід, який використовуюється для проведення спецоперацій із дестабілізації внутрішньої ситуації в цих країнах. І не має жодного стосунку до потреб російської нацменшини.

А будь які кроки влади цих країн законними методами приборкати антидержавну діяльність на власній території - викликають хворобливо-агресивну реакцію російських керманичів. Для створення в середині своєї країни усвідомості громадян образу ворожого оточеня, як було під час сталінсько-берієвської вакханалії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.