Президет Ющенко не розуміє, чого не вистачає Януковичу. Для конструктиву

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 22.01.2008 16:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4518

Президент України Віктор Ющенко провів зустріч із головою фракції Партії регіонів Віктором Януковичем.

Під час зустрічі зокрема порушувалося питання щодо діяльності фракції Партії регіонів у Верховній Раді VI скликання, повідомляє прес-служба.

Президент наголосив, що український парламент сьогодні повинен прийняти низку законів із ключових питань національного розвитку. А це вимагає стабільності у його роботі.

Він закликав фракцію Партії регіонів до конструктивної діяльності у Верховній Раді, підкресливши, що нині опозиція в українському парламенті має всі можливості для цивілізованої роботи.

«Я не раз наголошував: у парламенті немає ворогів, коли мова йде про національні інтереси», – сказав Віктор Ющенко.

Окремої уваги було надано темі бюджетного процесу.

Замість післямови. Власне, свою позицію щодо діяльності в Україні, Віктор Янукович сформулював ще вчора, із нагоди Дня Соборності.

Зокрема, його партія і він особисто вважають Пакт Ріббентропа-Молотова нічим іншим, як актом відновлення історичної справедливості. Бо як загальновідомо, “приєднання” західноукраїнських територій відбулося саме завдяки цьому документові між СРСР та Третім Рейхом та спільної агресії проти суверенної Польщі.

“Об'єднання Сходу і Заходу – це завдання розглядалося українськими політиками усіх часів та епох як обов'язкова умова побудови незалежної держави. Тому заради історичної справедливості слід сказати, що реальне об'єднання двох невід'ємних складових України відбулося у вересні 1939 року. І хоча очікувана злука обернулася лише формальною незалежністю, не слід забувати і про цю дату”. - сказав Янукович

І на питання Президента Ющенка, так само відповів зарані.

“Неможливо говорити про повноцінне об'єднання і в умовах політичного протистояння, яке існує у Верховній Раді. Незважаючи на заклики Партії регіонів створити широку коаліцію, яка зцементувала б українське суспільство, помаранчеві лідери не прислухалися до них. Таким чином ми отримали парламентську більшість з мінімальною перевагою в голосах і гарантоване збереження внутрішньополітичної нестабільності з усіма наслідками, що звідси випливають”. - наголосив Янукович.

Як виявляється, все дуже просто - немає владного корита - є буза у парламенті та виконання спецзамовлень Кремля.

До речі, проФФесор, як завжди продемострував грунтовні знання особсті та своєї команди: “89 років тому на Софіївській площі у Києві було урочисто проголошено об'єднання усіх територій, які входили до складу двох республік – Української Народної та Західноукраїнської – в єдину Українську державу. "Віднині український народ, звільнений могутнім поривом своїх власних сил, має змогу об'єднати всі зусилля своїх синів для створення нероздільної незалежної Української держави на добро і щастя українського народу", – мовилося з цього приводу у Акті злуки”. - публічно заявив Янукович.

Спеціально для прихильників регіоналів нагадаємо: зазначені події відбувалися у 1918 році.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.