Комуністи і регіонали трупом ляжуть за пільгові 50 копійок

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 23.01.2008 14:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4523

Нардепи-опозиціонери не збираються скасовувати ніякі пільги, навіть безкоштовний проїзд у метро, який у столиці коштує 50 копійок.

«Я абсолютно солідарна з парламентською фракцією НУ-НС і підтримую законопроект про скасування пільг народних депутатів», - зазначила у розмові з журналістами народний депутат, член фракції НУНС Леся Оробець.

«Якщо законопроект буде мудро доопрацьований, він має шанс пройти у Верховній Раді, - переконана вона. – Я маю на увазі, що мають бути скасовані пільги, які є відголоском радянського часу і жодним чином не стосуються депутатської діяльності: відомчі санаторії, лікарні, безкоштовний проїзд».

«Вражає ситуація з квартирами, які надаються парламентарям. Депутати їх приватизовують, це житло стає їх приватною власністю – і так з каденції в каденцію, - пікреслила Оробець. - Надання житла депутатам, якщо це необхідно, має відбуватися тимчасово, лише на час виконання їх повноважень».

«Деякі пільги відверто морально застарілі. Наприклад, мені часом доводиться користуватися метро і тролейбусом, і чесно кажучи, совісно пред’являти посвідчення народного депутата, щоб зекономити 50 копійок», - зауважила вона.

Народний депутат, висловила сумнів, що законопроект про скасування депутатських пільг підтримає опозиція. «Хоча, можливо, серед них теж є чесні і порядні люди», - додала Леся Оробець.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.