Регіонали знову фінансуватимуть майданарбайтерів?

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 24.01.2008 16:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4533

Регіонали придумали стару-нову фішку - промайданити антинату. А як ще рятувати свій рейтинг, який стрімко падає? Та й забугорні друзі якуся копійчну підкинуть, для оформлення картинки “праведного гніву вибоців” для теленовин Росії.

«Хотілося б, щоб наші колеги з Партії регіонів не використовували надумані приводи для блокування роботи парламенту», - зазначила нардеп Леся Оробець, коментуючи вчорашню заяву Ганни Герман. У ній «регіоналка» не виключила, що акції протесту через лист керівництва держави до Генсека НАТО можуть не обмежитися сесійним залом, а навіть вилитися на вулицю.

«Минулої п’ятниці члени фракції Партії регіонів, блокуючи трибуну Верховної Ради під абсолютно надуманою причиною НАТО, не дали ухвалити декілька надважливих для держави рішень, - нагадала Оробець. – Водночас вони самі поза камерами сміялися, мовляв, дивіться, який ми знайшли хороший привід».

«Тому в серйозності їх заяв щодо НАТО можна сумніватися», - наголосила вона.

«Це саме стосується месиджів, які вони намагаються поширювати в суспільстві, що наша співпраця з НАТО може зіпсувати стосунки з Росією. Такі закиди не витримують жодної критики», - підкреслила Оробець.

Вона також висловила переконання, що акції протесту на догоду ПР носитимуть штучний, замовний характер: «Сумно спостерігати, що останні пару років після Майдану, політики почали влаштовувати проплачені маленькі «майданчики». Взимку, в мороз проти НАТО підуть стояти або фанатики-комуністи, або політичні туристи».

«Ми певні, що доля вступу України до НАТО повинна вирішуватися не на вуличних акціях протесту, а українським народом на всеукраїнському референдумі, - підкреслила Леся Оробець. - Одначе перш ніж виносити це питання на референдум, людям варто ознайомитися з перевагами і недоліками входження до Північноатлантичного Альянсу».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.