У Могілевича вкрали дружину? Чи “зачистли” свідка?

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 28.01.2008 13:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4543

Колишня дружина Семена Могилевича, затриманого в п’ятницю у Москві, Ольга Шнайдер поки вдома не з’являлася.

Як пише видання "Комерсант-Україна", в п’ятницю працівники ГУ МВС по ЦФО провели в офісі Шнайдер (вона адвокат) і у неї вдома обшуки, після чого вона зникла.

Нагадаємо, слідство інкримінує Могилевичу співучасть в ухилянні від сплати податків власником парфюмерної мережі «Арбат Престиж» Володимиром Некрасовим.

Крім того, його екстрадиції в США має намір вимагати ФБР, але для цього необхідно визнати фіктивним його російське громадянство. Розраховуючи довести, що Могилевич міг бути у фіктивному шлюбі і незаконно отримав громадянство РФ, оперативники провели обшуки в офісі та вдома у його останньої дружини, але місцезнаходження її самої невідомо.

Адвокат Євген Щєглов, який узявся захищати колегу, нічого не знає про її долю. Слідчий ГУ МВС, що проводив обшуки, по ЦФО повідомив йому, що свободу підозрюваної він не обмежував. «Передайте, будь ласка, своєму довірителеві, що ми теж дуже б хотіли найближчим часом її побачити», - сказав слідчий адвокатові.

Як пише видання, якщо до ранку понеділка місцезнаходження Шнайдер не буде встановлено, її захисники збираються звернутися за роз’ясненнями в прокуратуру.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.