Президент Ющенко вшанував пам'ять героїв Крут

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 29.01.2008 12:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4546

Глава держави Віктор Ющенко поклав вінок до пам’ятного знака Героям Крут у Києві.

До пам’ятника також були покладені вінки від Верховної Ради України, Кабінету Міністрів, Київської міської державної адміністрації та Київської обласної державної адміністрації. Учасники церемонії вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

У заході взяли участь Голова парламенту Арсеній Яценюк, Перший віце-прем’єр Олександр Турчинов, віце-прем’єр Іван Васюник, голова Київської обласної адміністрації Віра Ульянченко, міністри: оборони Юрій Єхануров, транспорту та зв’язку Йосип Вінський, культури і мистецтв Василь Вовкун, внутрішніх справ Юрій Луценко, освіти і науки Іван Вакарчук, у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, охорони здоров’я Василь Князевич, а також представники інших органів виконавчої влади, депутати Верховної Ради.

За дорученням Глави держави група працівників Секретаріату Президента України сьогодні віддала шану героям Крут В.Наумовичу та В.Шульгіну на Лук'янівському цвинтарі м.Києва, де вони поховані.

У суботу Президент України Віктор Ющенко здійснить робочу поїздку до Чернігівської області для вшанування пам'яті героїв, загиблих у битві під Крутами.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.