Регіонали знайшли нову фішку - витягнули із шухляди кримінальну справу на Ар'єва

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 30.01.2008 16:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4556

Регіонали написали листа у ПАРЕ про “наркомана” Ар'єва. Втім, як кажуть у народі: на безриб'ї, і рак - риба. Проте, якби вони звернули увагу на власні лави, - писати про кого було б точно.

Група народних депутатів від опозиції звернулася до Голови Парламентської Асамблеї Ради Європи п. Луіса Марії де Пуч із проханням довести до цієї авторитетної міжнародної інституції свою стурбованість фактами покривання владою України кримінальних справ, в яких фігурують представники помаранчевої коаліції, повідомляє прес-служба.

Зокрема, мова йде про факт контрабанди наркотиків нинішнім народним депутатом від Блоку «НУ-НС» В. Ар’євим та його дружиною Н. Фіцич, що мав місце 22 жовтня 2006 року в аеропорту «Варшава-Окєнцє» під час проведення контролю пасажирів, які вилітали рейсом до Києва.

Із якогось дива, нардепи-регіонали вирішили, що саме ця “справа” непокоїть усе українське суспільство. "Зважаючи на більш ніж очевидний факт, що лежав в основі кримінальної справи, прийняття такого, м’яко кажучи, дивного рішення викликає в українського суспільства серйозні сумніви щодо неупередженості вітчизняних правоохоронців". - говориться у нардепській заяві.

Більш того, регіонали попросили ПАРЕ узяти цей факт до уваги при проведенні моніторингу України. “Ми переконані, що Ваша увага та підтримка допоможуть українському суспільству успішно подолати кризові явища в житті нашої держави та продовжити реформи щодо побудови справжньої правової держави на засадах європейської демократії і поваги до Закону”. - говориться у нардепіській заяві.

Замість післямови. До речі, про повагу до Закону та європейську демократію.

Панам регіональним нардепам, аби знайти більш вагомі приклади навіть немає потреби “пересіювати” на предмет компромату ряди опонентів. Бо в їхній фракції є особистості куди більш яскраві за Ар'єва.

Наприклад, нардеп Ківалов. Факт тотальної фальсифікації результатів голосування у другому турі виборів Президента України було встановлено вищою судовою інстанцією держави - Верховним Судом. Проте, тодішній голова ЦВК Ківалов не поніс за це ніякої відповідальності. Отут би задати питання слідству! І з суспільством було б усе впорядку - бо завдяки пану Ківалову та активістам ПР, які здійснювали зазначені фальсифікації, зібрався цілий Майдан!

Або колишній очільник ФПУ Стоян. Кому, як не йому варто б розповісти членам профспілок, куди це уплили із їхньої власності численні санаторії, будинки та бази відпочинку?

Або колишній очільник ФДМ Чечетов. Не маємо жодних сумнівів, що йому є чим поділитися із слідчими по проблемі прихватизації суспільного майна за вказівками Кучми.

Ми вже просто не чіпатимемо тему походження статків Ріната Ахметова, спадкоємця кримінального авторитета Аліка Грека. А то просто доведеться цілий трактат писати.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.