ПР свідомо перекрутила факти, аби розпочати помсту за журналістську діяльність

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 30.01.2008 18:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4558

Регіонали, у своєму доносі у ПАРЄ, перекрутили факти, щоб чужими руками розпочати травлю журналістів, які наважилися їх критикувати та розповідати суспільству правду про неприглядні моменти діяльності їхніх ватажків.

"Партія регіонів взялася за переслідування мене через мою журналістську діяльність, зокрема мої програми в рамках циклу журналістських розслідувань “Закрита зона”, який я робив із викриттям фактів діяльності таких членів ПР як Янукович, Ахметов, Колесников тощо", - сказав член Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю Володимир Ар'єв.

Нагадаємо, "регіонали" звернулися до ПАРЄ з проханням розслідувати "факти покривання владою кримінальних справ", зокрема щодо "факту контрабанди наркотиків, що мав місце 22 жовтня 2006 року".

"Зараз ПР звертається до ПАРЄ, щоб покарати журналістів за журналістську діяльність, і це яскраво свідчить про абсолютне нерозуміння принципів демократії і свободи слова, крім того, це цілеспрямована провокація проти мене, як політика і проти Наталі Фіцич, як журналіста, яка несе загрозу свободі слова загалом і журналістській діяльності", - наголосив Ар'єв.

"У Європі добре знають, що журналісти часто вдаються до експериментів і провокацій для того, щоб дістати правильну інформацію. Те, що заява "регіоналів" з’явилася саме сьогодні - не випадково, оскільки Міністерство внутрішніх справ, яке очолює лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко, порушує кримінальні справи, які зачіпають очільників ПР і їхні реальні кримінальні діяння", - сказав депутат.

Політик також надав пояснення з приводу випадку "контрабанди наркотиків".

"Я хочу зазначити, що кримінальна справа в Україні проти мене не відкривалася, мене жодного разу не викликали для надання пояснень. Можна чітко сказати, що це є суто використання інформації, отриманої ПР з невідомих для мене джерел, я можу припустити, що інформацію вони отримали незаконно, перекрутили і використали на свій рахунок, щоб тиснути на мене як на народного депутата і на Фіцич як журналіста, оскільки програми продюсерського центру “Закрита зона” продовжують виходити і мають те саме спрямування: боротьбу з корупцією та організованою злочинністю та утвердження національного духу в українському суспільстві, проти якого веде боротьбу Партія регіонів", - сказав Ар'єв.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.