Москаль розкрив страшну таємницю Черновецького. Про всенародну підтримку

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 30.01.2008 19:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4559

Пікетувальники, які зараз беруть участь у акціях під стінами парламенту, МВС та Генпрокуратури, не мають жодного відношення до організацій, прапори та транспаранти, яких там знаходяться.

Про це повідомив народний депутат України, радник міністра внутрішніх справ, член комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль.

«Під стінами парламенту, МВС та Генпрокуратури стоять люди, які тримають прапори громадського об'єднання «Форум порятунку», «Народне судочинство», Блок Леоніда Черновецького. Але жодної людини із цих вказаних організацій там немає», - сказав він.

За словами Геннадія Москаля, організатором цих трьох мітингів є Дмитро Поліщук, який проживає в місті Києві. Офіційного місця роботи він не має, але протягом уже 3-х років займається організацією мітингів та інших акцій на замовлення.

«Кожного дня біля станції метро «Вокзальна» цих людей, які видають себе за прибічників даних громадських організацій, збирає, бере на списки та розподіляє по об’єктах громадянка Галина Чугрієва, яка є мешканкою міста Буча Київської області», - відзначив Москаль.

Ці громадяни, за інформацією Москаля, збираються з числа заробітчан, бомжів та людей без певного роду занять. За день за участь у подібних акціях вони отримують по 40 гривень.

«Гроші їм на ці три акції роздає громадянин, житель міста Києва Денис Берлєв, які він сам отримує від посадових осіб Київської державної адміністрації», - зазначив Москаль.

«Тому в мене запитання до пана Черновецького і керівників КМДА, - невже маючи, як вони запевняють, такий авторитет в Києві, вони опустилися до подібних дій, зокрема, проведення акцій за гроші», - відзначив Геннадій Москаль.

«Я вважаю, що не гоже людям, які зараз перебувають у важкому матеріальному становищі, давати по 40 гривень, в той час, коли від оборудок київської землі Черновецький і його компанія отримують мільйони доларів США», - додав він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.