Продукти розпаду ПР широко обговорюються

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 31.01.2008 17:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4566

Про вірогідний розпад ПР внаслідок внутрішніх протиріч голосно говорять не тільки їхні опоненти.

"У Партії регіонів давно ідуть процеси розколу, і це зрозуміло всім, тому що, по-перше, партія дуже велика, по-друге, вона об’єднує людей із зовсім різними поглядами. Раніше їх можна було об’єднати на слогані боротьби зі спільним ворогом - помаранчевими. Зараз імідж ворога розмито, і спільний ворог тепер всередині партії значно реальніший", - сказав народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Кирило Куликов.

Нагадаємо, член фракції ПР Володимир Ландик сьогодні розкритикував протизаконну діяльність своїх колег по партії в інтерв'ю.

"У ПР є два "крила". Там є чимало талановитих, принципових людей, інтелектуальних, вихованих і досвідчених професіоналів. А є і "спортсмени" з поламаними вухами. Тобто ці люди в рамках однієї фракції, однієї ідеї ніяк не можуть жити разом", - сказав депутат.

"Одні напрацьовують законодавство, норми Конституції, а інші блокують трибуну. Тобто жити в рамках однієї фракції неможливо. Це свідчить про розкол і про те, що процес відокремлення настроєної проєвропейськи, професійної, інтелектуальної частини від спортивно-рекетирської, продовжується", - наголосив Кирило Куликов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.