Регіони знову марять ширкою

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 31.01.2008 18:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4568

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про відсутність наміру вести переговори з Партією регіонів про можливість створення спільної широкої коаліції.

Про це Тимошенко сказала журналістам, коментуючи заяву Партії регіонів про те, що вони готові обговорити з БЮТ можливість широкої коаліції.

Тимошенко припустила, що Партія регіонів, очевидно, неправильно зрозуміла її слова в одному з інтерв'ю, прийнявши бажане за дійсне.

Прем'єр підкреслила, що вірить у демократичну коаліцію, єдність президента, уряду й парламентської більшості.

За її словами, вона бачить співпрацю з Партією регіонів виключно як з опозиційною силою, якій коаліція готова надати більші повноваження з контролю за діяльністю влади.

Тимошенко виступила за якнайшвидші переговори із Партією регіонів про законопроект, який регламентує права опозиції, а також про розробку закону про Рахункову палату, очолити яку також пропонується опозиції.

Як відомо, раніше в інтерв'ю "Євроньюз" Тимошенко заявила про можливість об'єднання в коаліцію із Партією регіонів, якщо та виконає 20 кроків до набуття європейськості. При тому, Тимошенко підкреслила, що ПР до цього не готова.

У відповідь Партія регіонів заявила про готовність вести відповідні переговори із БЮТ.

Натомість Тимошенко спростувала цю інформацію, сказавши, що вона розглядає відносини із Партією регіонів тільки через призму відносин влади й опозиції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.