Show must go on! Парламентський “гай-гуй “Антината”, соло: Симоненко-Янукович

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 5.02.2008 12:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4587

Більш ніж 50 депутатів від фракцій Партії регіонів, блоку Юлії Тимошенко і блоку “Наша Україна - Народна Самооборона” блокують трибуну Верховної Ради. Одні - з метою зірвати засідання, інші - провести.

Під час обговорення проекту порядку денного, депутати почали висловлювати свою незадоволеність окремими пропонованими питаннями і стягуватися до трибуни.

При цьому між депутатами від БЮТ, що знаходяться в президії зліва від голови парламенту Арсенія Яценюка, і депутатами ПР, які підійшли, виникла сутичка.

Під час обговорення порядку денного фракція Блоку Литвина запропонувала винести на розгляд у вівторок законопроекти про зміни в законодавство про державні закупівлі.

Ця пропозиція не отримала підтримки, але депутати вирішили повернутися до її обговорення.

Як повідомлялося, Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк оголосив перерву у роботі парламенту на 30 хвилин для проведення погоджувальної ради лідерів фракцій.

Верховна Рада закрила першу сесію і відкрила другу.

Як повідомлялося раніше, сьогодні у парламенті із щорічним посланням мав виступити Президет України Віктор Ющенко. Проте, проросійскі фракції КПУ та ПР, висуваючи нереалістичні умови, блокують пленарне засідання. Очевидна й їхня мета - провокація кризи влади у сподіванні знову опинитися біля корита суспільних благ і звично занурити туди свої брудненькі рученятка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.