Зірвано перший урок толерастії

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 8.02.2008 14:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4608

На території середньої школи №220 Голосіївського району Києва співробітниками відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх був затриманий тридцятиоднорічний чоловік, що чинив акт ексгібіціонізму на очах у дітей.

Міліція затримала збоченця

Як повідомив Центр зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в Києві, підозрюваний в розбещенні неповнолітніх місцевий житель відвідав три навчальні заклади: середні школи №№ 36, 227 і 220, в яких роздягався перед семирічними школярками.

Чоловікові інкримінують злочин, передбачений статтею 156 Кримінального кодексу України, який карається позбавленням волі терміном до трьох років. Міру відповідальності ексгібіціоніста визначать відповідна судово-медична експертиза і суд.

Нагадаємо, в жовтні минулого року соратник київського ексгібіціоніста викликав переполох в дитячій лікарні Сум: напівголий чоловік бігав палатами з пістолетом і запевняв, що зайшов в лікарню, оскільки шукав туалет. Тоді лікарям вдалося самостійно затримали збочинця і передати співробітникам правоохоронних органів.

Від “Аратти”: Не так давно, головний гей України запропонував мало не власні послуги з проведення "урокі толерантності" перед українськими школярами. Цікаво, чому одних збоченців держава відловлює, засуджує і карає, а з іншими носиться як з писаною торбою?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.